ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΛΗ :

Όροι και Συνθήκες

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας.

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μία διαδραστική υπηρεσία του διαδικτύου που το διαχειρίζεται στον παγκόσμιο ιστό - World Wide Web – και που αποτελείται από υπηρεσίες πληροφόρησης, περιεχομένου καθώς και τη δυνατότητα συναλλαγών με το Deal4Real, τους συνεργάτες του και άλλα τρίτα πρόσωπα.

Αν περιηγείστε και χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο τότε συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και συνθήκες χρήσης που, μαζί με την πολιτική απορρήτου, διέπουν τη χρήση του ιστoτόπου του deal4real και είναι νομικά δεσμευτικές για εσάς, ως πελάτη, σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε με οποιονδήποτε τρόπο.

Τον ιστότοπο deal4real.gr εκμεταλλεύεται η 

CityDeal GmbH
Rosenstraße 17
10178 Berlin
Deutschland

Η χρήση του ιστότοπου είναι υποκείμενη στους ακόλουθους όρους χρήσης:

Γενικά

Απαιτείται να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός προκειμένου να αγοραστεί οποιοδήποτε προϊόν από τον ιστότοπο. Αυτό συμβαίνει ώστε να μπορεί ο πελάτης να εκτυπώνει τις παραγγελίες του με ευκολία, να βλέπει τις προηγούμενές του παραγγελίες και να αλλάζει τις προτιμήσεις του.

Σαν προϋπόθεση για την αγορά, το deal4real έχει το δικαίωμα να στέλνει στον πελάτη διαχειριστικά και διαφημιστικά μηνύματα. Θα σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και τις αγορές σας, και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των διαφημιστικών μας μηνυμάτων ανα πάσα στιγμή με ένα κλικ στην ένδειξη «unsubscribe» που βρίσκεται στο τέλος κάθε διαφημιστικού μηνύματος.

Με την ανάθεση παραγγελίας στον ιστότοπο, διατίθεστε να αγοράσετε προϊόντα από εμάς, τα οποία έχετε επιλέξει με βάση τους επίσημους deal4real περιορισμούς, συγκεκριμένους εμπορικούς περιορισμούς και υπό τους όρους του παρόντος εγγράφου. 

Επιστροφές - Ακυρώσεις

Χειριζόμαστε τις επιστροφές ανάλογα με την περίπτωση. Μέσα σε λογικά πλαίσια, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε γενικές γραμμές, δεν επιστρέφονται χρήματα για ένα κουπόνι μία εβδομάδα ύστερα από την αγορά του, εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συναλλαγή.

Εάν συμβεί κάτι που καθιστά αδύνατη την εξόφληση του κουπονιού που έχει αγορασθεί από το deal4real, τότε το θα επιστραφεί το ποσό ακέραιο στον πελάτη, ενώ παράλληλα θα ακυρωθεί η συναλλαγή.

Αλλαγές στον Ιστότοπο

To deal4real έχει το δικαίωμα να:

• (α) αλλάξει ή αφαιρέσει (προσωρινά ή μόνιμα) δεδομένα από τον ιστότοπο ή οποιοδήποτε κομμάτι του, χωρίς γραπτή ειδοποίηση, κι άρα επιβεβαιώνεται ότι το deal4real δεν θα είναι υπόλογο σε κανέναν για οποιαδήποτε αλλαγή ή αφαίρεση δεδομένων από τις σελίδες του.
• (β) αλλάξει τις Συνθήκες και την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, κι ότι η συνέχιση της χρήσης του ιστοτόπου από τον πελάτη, ύστερα από κάθε μεταβολή, πρέπει να θεωρείται αυτόματα ως αποδοχή αυτής της αλλαγής.

Επιπλέον, το deal4real μπορεί, ανά πάσα στιγμή και κατά την κρίση του, να παύσει τη διάδοση τμήματος ή ολόκληρης κατηγορίας πληροφοριών, να αλλάξει ή να διακόψει οποιαδήποτε μέθοδο μετάδοσης ή να αλλάξει την ταχύτητα της μετάδοσης ή άλλα χαρακτηριστικά του σήματος.

Υλικό και Δεοντολογία Πελάτη

Απαγορεύεται οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα σε σχέση με τη χρήση του ιστοτόπου και άλλων παρεμφερών ιστοτόπων, είτε πρόκειται για ιστοσελίδες με παρόμοιο εμπορικό περιεχόμενο είτε πρόκειται για ιστοτόπους deal4real άλλων πόλεων.

Αυτός ο ιστότοπος θα διαθέσει, είτε εντός του είτε με εξωτερικούς υπερδεσμούς (hyperlinks), πρόσβαση σε συναφείς ιστοσελίδες που περιέχουν παρόμοιο εμπορικό περιεχόμενο ή αφορούν άλλες πόλεις.

Απαγορεύεται η ανάρτηση ή η μετάδοση προς ή από τον ιστότοπο οποιουδήποτε υλικού:

• (α) το οποίο είναι απειλητικό, συκοφαντικό, άσεμνο, απρεπές, στασιαστικό, προσβλητικό, πορνογραφικό, ρατσιστικό, προκατειλημμένο, σκανδαλώδες, βλάσφημο, κατά παράβαση της εμπιστοσύνης, κατά παραβίαση της ιδιωτικής ζωής ή που μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ή αναστάτωση, ή

• (β) για το οποίο δεν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες και/ή έγκριση (από εμάς ή από τρίτα πρόσωπα), ή

• (γ) το οποίο συγκροτεί ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα θεωρούνταν αδίκημα, θα μπορούσε να προκαλέσει την αστική ευθύνη, ή θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να είναι αντίθετο στο νόμο ή να καταπατά τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου προσώπου σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, ή

• (δ) το οποίο να είναι τεχνικά επιβλαβές (συμπεριλαμβάνοντας, χωρίς περιορισμούς, ιούς υπολογιστών, logic bombs, Trojan horses, worms, επιβλαβή στοιχεία, κατεστραμμένα δεδομένα κι άλλα παραφθαρμένα λογισμικά ή επιβλαβή δεδομένα).

Απαγορεύεται η κατάχρηση του διαδικτυακού τόπου (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, του χάκινγκ)

Οποιαδήποτε συμπεριφορά πελάτη, η οποία σύμφωνα με την αποκλειστική γνώμη ή κρίση του deal4real αποκλείει ή εμποδίζει κάποιον άλλον πελάτη από το να χρησιμοποιεί ορθά και να απολαμβάνει τα οφέλη του διαδικτυακού τόπου ή/και οποιωνδήποτε άλλων microsites, απαγορεύεται ρητά.

Οι πελάτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο microsite για διαφήμιση ή για την εμπορική, θρησκευτική, πολιτική ή μη-εμπορική προσέλκυση πελατών, συμπεριλαμβάνοντας, αλλά όχι μόνο, την προσέλκυση χρηστών του ιστοτόπου και/ή των microsites, για να γίνουν χρήστες άλλων υπηρεσιών του διαδικτύου και μη, άμεσα ή έμμεσα ανταγωνιστικών ή με τη δυνατότητα ανταγωνισμού έναντι του deal4real.

Το deal4real έχει το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να παρακολουθεί το περιεχόμενο του ιστοτόπου ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των chat rooms και των φόρουμ, να εξασφαλίζει τη συμμόρφωση στους όρους και να επιβεβαιώνει την ανταπόκριση στους νόμους, τους κανονισμούς ή τα εξουσιοδοτημένα αιτήματα της κυβέρνησης. Χωρίς τον περιορισμό των ανωτέρω, το deal4real έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό το οποίο, σύμφωνα με την κρίση του deal4real, παραβιάζει τους όρους του παρόντος ή είναι με κάποιον άλλο τρόπο ανάρμοστο.

Αν το deal4real προσφέρει στον πελάτη ταυτότητα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να επιτρέψει την πρόσβαση σε προστατευμένες περιοχές του ιστοτόπου ή σε διαφορετικό περιεχόμενο ή υπηρεσίες, τότε ο πελάτης πρέπει να εξασφαλίσει το απόρρητο αυτής της ταυτότητας χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Ο πελάτης θα ευθύνεται απόλυτα για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από τη λανθασμένη χρήση ή αποκάλυψη της ταυτότητας χρήστη και/ή του κωδικού πρόσβασης σε τρίτο πρόσωπο, και δεν θα μπορέσει να κατηγορήσει το deal4real για οποιοδήποτε κόστος αυτής της ζημιάς.

Το deal4real θα συνεργαστεί απόλυτα με τις αρχές για οποιαδήποτε επιβολή του νόμου ή εντολή δικαστηρίου που ζητά ή επιβάλλει στο deal4real να προσδώσει πληροφορίες για την ταυτότητα ή να εντοπίσει οποιοδήποτε πρόσωπο που με τις πράξεις του στον ιστότοπο παραβιάζει τα ανωτέρω.

Αποκλεισμός ευθύνης

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο υλικό του ιστοτόπου έχουν ως μόνο σκοπό την πληροφόρηση. Η χρήση αυτής της πληροφόρησης από τον καθένα γίνεται με δική του ευθύνη και δεν είμαστε υπόλογοι για τον κίνδυνο τον οποίο αυτή η χρήση επιφέρει. Ο καθένας έχει την ευθύνη να επιβεβαιώνει ότι οποιοδήποτε προϊόν, υπηρεσία ή πληροφορία που είναι διαθέσιμη μέσο αυτού του ιστοτόπου καλύπτει τις τυχόν απαιτήσεις του. 

Το deal4real δεν ευθύνεται για υπηρεσίες ή προϊόντα για τα οποία τα κουπόνια του deal4real μπορούν να εξαγοραστούν. Το deal4real δεν εγγυάται στους πελάτες του ιστότοπου την ποιότητα, ασφάλεια, χρηστικότητα ή οποιαδήποτε άλλη πλευρά των προϊόντων ή υπηρεσιών που πωλούνται μέσω του deal4real.

Η ευθύνη του deal4real σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και τις συνθήκες, είτε σε συμβόλαιο, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) ή με άλλον τρόπο, οριοθετείται ως εξής:

• (α) δεν έχουμε ευθύνη για οποιαδήποτε επακόλουθη, έμμεση ή ξεχωριστή απώλεια ή ζημιά
• (β) δεν έχουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους, εισοδήματος, εσόδων, αναμενόμενου κέρδους, συμβολαίων, πελατείας, φήμης, δεδομένων ή πληροφοριών
• (γ) δεν έχουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκύψει από κάποιο γεγονός ή γεγονότα για τα οποία δεν έχουμε τον έλεγχο
• (δ) με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο, δεν έχουμε ευθύνη για οποιοδήποτε προσωπικό τραυματισμό ή θάνατο που προέρχεται από κάποια υπηρεσία ή ενέργεια που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο, και η ευθύνη για την υπηρεσία ή την ενέργεια που προσφέρονται αφορά τον Πελάτη και μόνο και/ή τους εμπόρους που διαφημίζουν, μέσω του ιστότοπου, τη λεγόμενη υπηρεσία ή ενέργεια

Κανένα σημείο του κεφαλαίου «Αποκλεισμός ευθύνης» δεν θα περιορίσει την ευθύνη μας για το θάνατο, τον τραυματισμό ή τις σοβαρές ζημιές σε περιουσία όπως αυτή απαιτείται από το νόμο.

Σύνδεσμοι με και από άλλους ιστότοπους

Αυτός ο ιστότοπος θα προσφέρει πρόσβαση σε microsites μέσα από τις σελίδες του ή με τη διάθεση εξωτερικών υπερδεσμών (hyperlinks). Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο και/ή στα microsites πρέπει να συμφωνούν με αυτούς τους Όρους. 

Εκεί που ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες και πηγές που παρέχονται από τρίτα πρόσωπα, αυτοί προσφέρονται μόνο για την πληροφόρηση και τη διευκόλυνσή σας. Δεν έχουμε έλεγχο πάνω στο περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων ή των πηγών και δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για αυτά ή για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Εάν αποφασίσει κανείς να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη ιστοσελίδα που είναι συνδεδεμένη με τον ιστότοπό μας, τότε το κάνει εξ’ολοκλήρου με δική του ευθύνη.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν ορίζονται διαφορετικά, για το περιεχόμενο όλων των σελίδων του ιστότοπου είναι ιδιοκτησία του (ή έχει την άδειά τους) deal4real ή των εμπόρων που διαφημίζουν μέσα από τις σελίδες του (ανάλογα με την περίπτωση).

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των microsites, αποτελεί την αποκλειστική ιδιοκτησία του deal4real ή χρησιμοποιείται με την δηλωμένη άδεια του ιδιοκτήτη του πνευματικού δικαιώματος ή του κατόχου του εμπορικού σήματος (trademark). Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό, εμπορικά σήματα κι άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε κείμενο, λογισμικό, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, μουσική, ήχο, κι όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ως συλλογικό έργο στο πλαίσιο του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας της Ελλάδας. Τα περιεχόμενα του ιστότοπου απαγορεύεται να αντιγραφούν, να αναπαραχθούν, να διανεμηθούν, να ξαναεκδοθούν, να μεταφορτωθούν (download), να εκτεθούν, να τοποθετηθούν ή να μεταδοθούν σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, να πουληθούν, να ενοικιασθούν ή να δοθούν ως sub-licence, να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία παράγωγων έργων, ή να γίνει η εκμετάλλευσή τους με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεση του deal4real.

Απαγορεύεται η διανομή, έκθεση ή αντιγραφή οποιουδήποτε από τα περιεχόμενα των σελιδών που περιέχονται στον ιστότοπο σε τρίτα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι μόνο, του να «πιάσει» οποιοδήποτε υλικό αυτού του ιστότοπου για πρόσβαση από τρίτα πρόσωπα και να «καθρεφτιστεί» οποιοδήποτε υλικό σε αυτό τον ιστότοπο.
 
Επιτρέπεται η εκτύπωση και η καταφόρτωση (download) σε δίσκο των περιεχομένων μίας συγκεκριμένης σελίδας του ιστότοπου για ατομική και προσωπική μη-εμπορική χρήση. Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να ανεβάσει στον ιστότοπο υλικό με οποιονδήποτε τρόπο, το οποίο προστατεύεται με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, trademark ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας, χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη. Ο πελάτης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από την παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, trademarks, δικαιωμάτων ιδιοκτησίας ή για οποιοδήποτε κακό προκύψει ως αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας.     

Οποιοδήποτε υλικό μεταφέρει ή ανεβάσει στον ιστότοπο από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται μη-εμπιστευτικό και μη-ιδιόκτητο. Ο πελάτης, δια του παρόντος, προσδίδει στο deal4real το δικαίωμα να επιμελείται, να αντιγράφει, να δημοσιεύει και να διανέμει οποιοδήποτε υλικό γίνεται διαθέσιμο στον ιστότοπο από τον ίδιο.

Όλες οι ανωτέρω διατάξεις αυτών των Όρων ισχύουν εξίσου και είναι προς όφελος του deal4real των συνεργατών του, των βοηθών του, των τρίτων προσώπων που του παρέχουν υλικό και δικαιώματα κι ο καθένας από αυτούς έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει και να επιβάλλει τις διατάξεις αυτές άμμεσα ή για λογαριασμό του.

Όροι χρήσης του Ιστότοπου

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο προορίζονται μόνο για τη χρήση γενικής πληροφόρησης. Η πληροφόρηση προσφέρεται από το deal4real και καθώς κάνουμε κάθε προσπάθεια να την ανανεώνουμε συνεχώς και να τη διορθώνουμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα ή την διαθεσιμότητα σε σχέση με τον ιστότοπο ή την πληροφορία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, ή τα σχετικά γραφικά που περιέχονται στον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη δείξει ο πελάτης σε αυτή την πληροφόρηση είναι ως εκ τούτου απολύτως δική του ευθύνη.

Υπόλογοι μόνο στο παραπάνω κεφάλαιο με τίτλο Αποκλεισμός Ευθύνης, με κανέναν τρόπο δεν μπορούμε να καταστούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που περιέχει, χωρίς περιορισμό, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημιά, ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προέρχεται από την απώλεια δεδομένων, ή από κέρδη που προήλθαν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτού του ιστότοπου. 

Μέσω αυτού του ιστότοπου μπορεί κάποιος να συνδεθεί με τους ιστότοπους τρίτων προσώπων τα οποία δεν βρίσκονται μέσα στη ζώνη ελέγχου του deal4real. Δεν έχουμε έλεγχο πάνω στη φύση, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα αυτών των ιστότοπων. Η παρουσία στον ιστότοπο οποιουδήποτε συνδέσμου δεν μπορεί κι ούτε πρέπει να θεωρηθεί ότι ακολουθεί υπόδειξή μας ή ότι υποστηρίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις απόψεις που εκφέρονται σε αυτά.     

Γίνεται κάθε προσπάθεια έτσι ώστε ο ιστότοπος να διατηρείται και να λειτουργεί ομαλά. Ωστόσο, το deal4real δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την πιθανότητα ο ιστότοπος να είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω τεχνικών προβλημάτων που βρίσκονται είτε μέσα είτε έξω από τον έλεγχό του.

Αν η διάταξη ενός εκ των Όρων θεωρηθεί από οποιοδήποτε δικαστήριο ή άλλη αρμόδια αρχή ως παράνομη και/ή χωρίς ισχύ, οι υπόλοιπες διατάξεις θα συνεχίσουν να έχουν ισχύ. Αν οποιαδήποτε παράνομη και/ή ανίσχυρη διάταξη γινόταν νόμιμη και επανακτούσε την ισχύ της εαν κομμάτι αυτής της διάταξης διαγραφόταν, τότε αυτό το μέρος πρέπει να θεωρείται διαγραμμένο, έτσι ώστε η υπόλοιπη διάταξη συνεχίζει να ισχύει.

Αυτοί οι Όροι διέπονται από την ελληνική νομοθεσία.

Οποιαδήποτε αντίρρηση σχετικά με τους Όρους ή τις υποχρεώσεις οποιουδήποτε συμβαλλόμενου θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

Σύνδεση / Εγγραφή Νέου Χρήστη

 
 


(Ξέχασα τον κωδικό μου)

Επιλογή Πόλης

viagra suomi cialis kopen viagra pillen cialis prijs kamagra bestellen priligy bestellen viagra bestellen viagra pil levitra kopen kamagra oral jelly viagra apotheek cialis kopen viagra prijs viagra pris viagra billigt cialis pris cialis billigt kamagra pris kamagra gel cialis sverige viagra sverige

tiffany outlet nfl jerseys from china cheap karen millen outlet cheap nhl hockey jerseys louboutin outlet barcelona cheap nfl jerseys louboutin outlet cheap karen millen outlet cheap christian louboutin Christian Louboutin Discount cheap nba basketball jerseys cheap nhl jerseys cheap herve leger tiffany outlet online
?Deal4real.gr. All rights reserved.